Vergoeding

Ergotherapie

Ergotherapie maakt onderdeel uit van de basisverzekering. Per kalenderjaar hebben verzekerden recht op een vergoeding van 10 uur ergotherapie. In sommige gevallen kunt u via uw aanvullende verzekering méér uren vergoed krijgen. Er zijn ook aanvullende verzekeringen die - op de polis van de cliënt - extra uren vergoeden voor het ondersteunen van mantelzorgers.

Onze praktijk heeft voor met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, met uitzondering van Caresq/Aevitae/Eucare.  

Voor cliënten met een zorgverzekeraar waar bij een contract mee hebben, geld dat de rekening van de behandeling in de meeste gevallen rechtstreeks naar de zorgverzekeraar wordt gestuurd.

Verzekerden van Caresq/Aevitae/Eurcare ontvangen de rekening van de behandeling zelf en kunnen deze indienen bij de verzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Coaching en re-integratie

Onze dienstverlening in de vorm van coaching of re-integratiebegeleiding wordt vaak ingekocht door bedrijven of verzekeraars. Meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van arbeid en re-integratie? Neem contact met ons op of kijk op www.recharge-reintegraite.nl

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.