Vergoeding

Ergotherapie

Ergotherapie maakt onderdeel uit van de basisverzekering. Per kalenderjaar hebben verzekerden recht op een vergoeding van 10 uur ergotherapie. In sommige gevallen kunt u via uw aanvullende verzekering méér uren vergoed krijgen. Er zijn ook aanvullende verzekeringen die - op de polis van de cliënt - extra uren vergoeden voor het ondersteunen van mantelzorgers.

Onze praktijk heeft voor 2023 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, met uitzondering van Caresq/Aevitae/Eucare.  Verzekerden van Caresq/Aevitae/Eurcare ontvangen de rekening van de behandeling zelf en kunnen deze indienen bij de verzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de polisvoorwaarden.
Voor cliënten van de overige zorgverzekeraars geld dat de rekening van de behandeling in de meeste gevallen rechtstreeks naar de zorgverzekeraar wordt gestuurd.

Coaching en re-integratie

Onze dienstverlening in de vorm van coaching of re-integratiebegeleiding wordt vaak ingekocht door bedrijven, instellingen of verzekeraars. Meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van arbeid en re-integratie? Neem contact met ons op of kijk op www.vanbakel-reintegratie.nl.

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.