22 november 2011 Themaochtend: gezond en fit ouder worden

Geplaatst door Vivian van Bakel op 08-11-2011

Wilt u fit en gezond ouder worden en zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Dan is het goed om te weten dat er allerlei hulpmiddelen zijn die het dagelijks leven een stuk makkelijker kunnen maken. Bijvoorbeeld als u moeite heeft met het uitvoeren van huishoudelijk werk, het bezoeken van de kleinkinderen of opstaan uit bed of stoel.

Op dinsdag 22 november a.s. organiseert Welzijn Eindhoven in samenwerking met Ergotherapie Van Bakel een thema ochtend voor 55+ers uit het stadsdeel Gestel. Het thema van deze ochtend is: gezond en fit ouder worden. Deze ochtend vertellen we u alles over hulpmiddelen en de mogelijkheden van ergotherapie.

Heeft u interesse in het bijwonen van deze informatieve en gezellige ochtend, meld u dan nu aan bij Welzijn Eindhoven. Uiterlijk 18 november 2011 bij Nancy Reneman via telefoonnummer 040-219.35.72 of via n.reneman@welzijneindhoven.nl

Meer informatie over de ochtend:

Locatie: Wijkgebouw de Dommel, Bennekelstraat 131
Wanneer: Op 22 november 2011
Tijd: Van 10 - 12 uur
Kosten: GRATIS incl. koffie of thee

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.