April: Actiemaand voor senioren in Gestel

Geplaatst door Bianca van Gestel op 15-03-2017

Actiemaand voor senioren in Gestel

Beweeg mee!

De GGD Brabant-Zuidoost organiseert van 3 tot en met 21 april een actiemaand Beweeg Mee over gezond bewegen en het voorkomen van vallen voor senioren in Gestel. Tijdens deze actiemaand kunnen senioren gratis aansluiten bij beweegactiviteiten door heel Gestel.
Ergotherapie Van Bakel draagt aankomende maand haar steentje bij aan deze actiemaand door mee te werken aan verschillende activiteiten in die maand.

Zo kunnen senioren deelnemen aan:
* beweegactiviteiten
* informatiebijeenkomsten met een gratis kop koffie en een film over vroeger
* gezondheidstesten met adviezen voor ogen, voeten en gezond bewegen.

Dus ben je zelf een senior in de wijk Gestel of ken je die? Doe gezellig mee. Aanmelden is niet nodig. Alle kennissen, buren, vrienden of vriendinnen zijn welkom! Bekijk hier het hele programma of ga naar de website van de GGD.

Partners
Het project ‘Beweeg mee’ is een pilot in de wijk Gestel. Het project is gestart op initiatief van Gemeente Eindhoven en zorgverzekeraar VGZ.  De GGD werkt samen met onder andere ZuidZorg Extra, KBO-Kring Eindhoven, Lumens, SGE, Ergotherapie Van Bakel, WIJ Eindhoven en verschillende gezondheidscentra in stadsdeel Gestel. 

beweeg mee, april, bewegen, senioren, 2017

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.