Blijvende klachten na whiplash of hersenschudding

Geplaatst door Marieke Theuws op 03-12-2020

Herstellen na een whiplash of (licht) traumatisch hersenletsel zoals bijvoorbeeld een hersenschudding verloopt soms moeizamer dan verwacht. Er zijn zelfs mensen die blijvende klachten overhouden, zoals:

  • duizeligheid
  • hoofdpijn
  • vermoeidheid
  • verminderd geheugen en concentratie
  • overgevoeligheid voor licht en geluid

Dit soort klachten kunnen flink beperkend zijn in het dagelijks leven en werk. Mensen vallen uit voor werk, zitten thuis met minder sociale contacten, kunnen niet de dingen doen die ze graag doen.  

Voor deze cliënten bieden wij onder meer ASITT therapie. ASITT is een effectieve behandeling bij een verstoorde prikkelverwerking, ook wel sensorische integratie problemen genoemd. Onze gespecialiseerde ergotherapeuten helpen deze cliënten weer grip te krijgen op de klachten waardoor zij weer het leven kunnen leiden wat zij willen.

We krijgen veel positieve reacties op de behandeling, waaronder deze waardering op ZorgkaartNederland.nl van een cliënt die ons waardeerde met een 9,7!

“Het gecombineerde traject van re-integratie begeleiding, ASITT behandeling en ReAttach heeft er voor gezorgd dat ik weer normaal kan functioneren zowel privé als op mijn werk na het ontstaan van sensorische integratie problemen vanwege een hersenschudding.”

Ben jij ook beperkt door bijvoorbeeld een whiplash of hersenschudding en ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen de grip op je leven en/of werk weer terug te krijgen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.