De India reis | een afsluitend bericht

Geplaatst door Vivian van Bakel op 24-05-2017

De India reis | een afsluitend bericht

Lieve mensen,
Enkel weken na mijn terugkomst uit India ben ik letterlijk en figuurlijk weer geland. Ik kijk terug op een fantastische reis met hele mooie dingen! Maar ook de confrontatie met de zelfkant van de maatschappij, die in India wel wat anders is dan in ons georganiseerde landje. Mijn persoonlijke doel voor deze reis was om zelf een bijdrage te kunnen leveren aan het uitroeien van #polio, door kinderen te vaccineren.
Ik heb sam...en met een maatje ongeveer 500 kinderen gevaccineerd. Ook heb ik met eigen ogen gezien waar het ingezamelde geld terecht komt en wat voor fantastische dingen daarmee gedaan worden. Ik heb, mede dankzij jullie, ruim 2200 euro achter kunnen laten!

Vivian en ik willen iedereen die geholpen heeft met een donatie, het vergaren van pluchen beestjes, de adhesie betuigingen, het verspreiden van berichten, tot en met het inrichten van een standje en alles wat er tussen zit,

HEEL HARTELIJK BEDANKEN NAMENS ONSZELF MAAR ZEKER OOK NAMENS ALLE KINDEREN DIE GEEN POLIO MEER KUNNEN KRIJGEN ! Echt extreem hartverwarmend de hoeveelheid reacties en steun die er zijn gekomen van jullie!

Wil je meer zien van de reis en het werk van de Rotary? Ons team werd gevolgd door een Amerikaanse cameraploeg die in opdracht van Rotary filmopnamen heeft gemaakt. Dit 6 minuten durende filmpje is daarvan een weergave.

Warme groet,
Gerard en Vivian van Bakel

#endpolionow #elkkindpoliovrij

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.