De praktijk heeft zich aangesloten bij CPN van het NAH-netwerk Zuidoost-Brabant

Geplaatst door Vivian van Bakel op 27-10-2008

De praktijk heeft zich aangesloten bij het contactpersonennetwerk (CPN), een activiteit van het NAH-netwerk Zuidoost-Brabant. Het CPN bestaat uit vertegenwoordigers van organisaties in de regio Zuidoost-Brabant die zorg bieden aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (en hun omgeving). Zij komen tweemaal per jaar bij elkaar om NAH-kennis te verwerven en delen.

Door deel te nemen aan het CPN specialiseert onze praktijk zich verder in het behandelen en begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Wij zien dit als een essentiële aanvulling van de eerstelijns ergotherapeutische behandeling van NAH-patiënten.

Het NAH-netwerk Zuidoost-Brabant zet zich in voor afstemming, ontwikkeling en verbetering van de zorg voor mensen met NAH. Voor meer informatie over dit netwerk, neem contact op met de Regionale Ketencoördinator (tel. 040-2140404) informatie@nahzobrabant.nl.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.