Elliezo

Geplaatst door Vivian van Bakel op 17-08-2010

Ergotherapie Van Bakel werkt sinds kort samen met Elliezo. Elliezo is een bedrijf gespecialiseerd in aan- en uittrekhulpmiddelen voor therapeutische elastische kousen.

Het zelfstandig aan- en uittrekken van steunkousen levert vaak problemen op. Met regelmaat moet (extra) thuiszorg worden ingezet om mensen te helpen bij het aan- en uittrekken van de kousen. Elliezo heeft verschillende hulpmiddelen die het aan- en uittrekken van de elastische kousen aanzienlijk vergemakkelijkt en de zelfstandigheid van mensen vergroot.
Elliezo levert deze aan- en uittrekhulpmiddelen in deze regio en onze ergotherapeuten verzorgen desgewenst bij levering een instructie. Tijdens de instructie leert de ergotherapeut de cliƫnt hoe het hulpmiddelen gebruikt dient te worden.

Heeft u moeite met het aan- en uittrekken van uw steunkousen en wilt u uitproberen welke hulpmiddelen u hierbij kunnen helpen? Neem contact op met onze praktijk en vraag om advies.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.