Ergotherapeut gezocht!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 13-04-2011

Ergotherapie Van Bakel is op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut die ons team wil komen versterken. In eerste instantie zal het gaan om een zwangerschapsvervanging van 32-36 uur per week voor de periode van medio juni tot en met medio november 2011. In verband met uitbreiding van de praktijk zijn er mogelijkheden tot verlenging van het contract na de zwangerschapsvervanging.

Waar kom je te werken

Ergotherapie Van Bakel is een moderne, vooruitstrevende praktijk in Eindhoven. De praktijk biedt eerstelijns ergotherapie aan volwassenen en ouderen in Eindhoven en omliggende gemeenten. De praktijk bestaat sinds 2004 en er werken vijf ergotherapeuten en een administratieve kracht.

De meeste behandelingen vinden plaats in de eigen omgeving van de cliënt; aan huis of op het werk. De praktijk maakt onderdeel uit van een multidisciplinair gezondheidscentrum en participeert in meerdere netwerken en samenwerkings-verbanden.

Wat verwachten wij van je

Wij zijn op zoek naar een ergotherapeut die:

  • affiniteit en stage- of werkervaring heeft met NAH-cliënten
  • zelfstandig kan werken
  • ondernemend is
  • ingeschreven staat in het Kwaliteitsregister Paramedici
  • beschikt over een rijbewijs en auto

Bijna of net afgestudeerde ergotherapeuten zijn van harte welkom om te solliciteren.

Wat bieden wij je

Een leuke en afwisselende baan in een dynamische eerstelijnspraktijk. Salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteiten. Werkdagen en -tijden in onderling overleg.

Wil je meer weten of solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag vóór 13 mei aanstaande je sollicitatiebrief en CV. Je kunt dit per mail versturen t.a.v. Vivian van Bakel via info@ergotherapie-vanbakel.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je van maandag tot en met donderdag telefonisch contact opnemen met Vivian van Bakel, telefoon 040 251 76 46.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.