Ergotherapie na een CVA

Geplaatst door Vivian van Bakel op 07-06-2016

De brochure Ergotherapie na een CVA is bedoeld voor mensen die een CVA hebben gehad, en voor hun naasten. In de brochure leest u wat een ergotherapeut voor iemand kan betekenen na een CVA, wat men zelf kan doen aan herstel en worden tips gegeven voor de naaste(n). Het is een heel praktische brochure die is gebaseerd op de Ergotherapierichtlijn CVA (2013) en de Patientversie van de Zorgstandaard CVA/TIA.

Heeft u een CVA doorgemaakt of iemand uit uw omgeving en bent u benieuwd wat ergotherapie voor u kan betekenen? Of bent u op een andere manier betrokken bij de CVA zorg en geinteresseerd?

U kunt de brochure kosteloos bij onze praktijk opvragen (per telefoon: 040 251 76 46 of mail: info@ergotherapie-vanbakel). Wij sturen hem dan per post naar u toe. De brochure is ook online te vinden.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.