Ergotherapie Van Bakel participeert in MS Zorg Nederland

Geplaatst door Vivian van Bakel op 18-04-2013

MS Zorg Nederland is voortgekomen uit een lokaal initiatief in Oost-Brabant en heeft tot doel om de zorg voor patiënten met multiple sclerose te optimaliseren in heel Nederland.

De missie van MS Zorg Nederland is het realiseren van de meest optimale zorg denkbaar voor iedereen met MS en hun naasten in de eigen omgeving en in iedere fase van de ziekte. De patiënt staat hierbij centraal en heeft zelf de regie over zijn zorgproces.

Om dit doel te bereiken vormt MS Zorg Nederland onder andere netwerken van gespecialiseerde zorgverleners met optimale onderlinge samenwerking. Daarnaast verzorgt zij scholingen en trainingen van zorgverleners, ontwikkelt zij richtlijnen voor verbetering van de organisatie van zorg en stimuleert zij zelfmanagement.

Ergotherapie Van Bakel in Eindhoven participeert actief binnen MS Zorg Nederland, naast vele andere MS zorgverleners in Oost-Brabant.

Kijk voor meer informatie op www.mszorgnederland.nl

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.