Gezocht: administratieve ondersteuning tijdens zomervakantie!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 16-05-2019

Onze praktijkassistente is een onmisbare schakel in de praktijk. Zij verzorgt alle ondersteunende taken die nodig zijn om onze ergotherapeuten de beste zorg aan onze klanten te laten leveren. We gunnen haar uiteraard een paar weken ontspanning middels vakantie, maar kunnen de ondersteuning niet missen! Daarom zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om deze waardevolle rol in onze praktijk te vervullen tijdens haar afwezigheid in de zomer van 2019.

Wij zijn Ergotherapie Van Bakel

Een moderne, vooruitstrevende praktijk in Eindhoven. De praktijk biedt eerstelijns ergotherapie aan volwassenen in Eindhoven. De praktijk bestaat sinds 2004 en er werken negen ergotherapeuten en een administratieve kracht. Onze ergotherapeuten behandelen in de regel in de eigen omgeving van de cliënt; aan huis of op het werk. We geloven dat samenwerking de kwaliteit van zorg én het resultaat ten goede komt en participeren daarom in meerdere (multidisciplinaire) netwerken en samenwerkingsverbanden.

Wat we nodig hebben

We zoeken iemand die ons administratief wil komen ondersteunen voor circa 18 uur per week (3 maal 6 uur), in de periode van 15 juli tot en met 2 augustus 2019. Werken op maandag, dinsdag en donderdag heeft de voorkeur. Graag onderzoeken we de mogelijkheden van het opbouwen van een (langdurende) samenwerking, zodat we in de toekomst vaker voor elkaar van betekenis kunnen zijn in vakantie-, piekperiodes, en dergelijke. Dit is overigens geen pre.  

Let op: graag plannen we twee ochtenden in voor het inwerken. Dit zal plaatsvinden in week 25 of 26 van 2019.  

Werkzaamheden

De werkzaamheden betreffen met name:

  • onze klanten telefonisch te woord staan 
  • afspraken met clienten inplannen
  • dossiers aanmaken
  • gastvrouwfunctie vervullen
  • eenvoudige kantoorwerkzaamheden

Lijkt het je leuk ons te komen ondersteunen en ben je beschikbaar in de gevraagde periode? Ben je goed aan de telefoon, beheers je de Nederlandse taal goed, ben je handig met de computer en leer je snel? Dan kunnen we wellicht iets voor elkaar betekenen!

Maak je interesse kenbaar met een korte motivatie en je C.V.

We ontvangen je reactie graag zo snel als mogelijk en uiterlijk voor maandag 3 juni a.s. per mail

We kijken uit naar je reactie! 

Voor meer informatie over de praktijk kijk dan eens rond op onze website. Wil je meer informatie over de functie, mail dan of neem telefonisch contact op met de praktijk via telefoonnummer 040 251 76 46. 

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.