Herstellen na corona

Geplaatst door Marieke Theuws op 07-05-2020

Ergotherapie Van Bakel heeft oog voor en doet expertise op voor een nieuwe cliëntgroep: mensen die herstellend zijn van het coronavirus, de zogenaamde post-COVID cliënten. Het herstel kan lang duren, met klachten op diverse gebieden. Ergotherapie kan een goede ondersteuning zijn: praktische tips en adviezen voor optimaal handelen in het dagelijks leven, maar ook het vergroten van je veerkracht waardoor je beter om kunt gaan met zaken die je (nog) niet kunt.

Onze ergotherapeuten bereiden zich nú volop voor. We volgen webinars en maken ons alle informatie eigen, zodat we deze cliëntgroep zo goed mogelijk kunnen helpen. Heeft u vragen of bent u misschien herstellende van corona en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.