Opschalen van onze reguliere zorg

Geplaatst door Marieke Theuws op 04-05-2020

Sinds de coronacrisis en de bijbehorende maatregelen heeft Ergotherapie Van Bakel onverminderd voor haar cliënten klaar gestaan en er alles aan gedaan om de zorg zoveel als mogelijk te continueren. Afgelopen vrijdag mochten wij via onze beroepsvereniging het bericht ontvangen dat VWS en het RIVM het startsein hebben gegeven voor het veilig en verantwoord opschalen van onze zorgverlening. Paramedische zorg, waaronder ook ergotherapie, levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van een cliënt. Uitstel van deze zorg kan leiden tot een toename van de complexiteit en gezondheidsschade van de cliënt. Opschalen is dus urgent. De afgelopen dagen hebben we met man en macht gewerkt om op een verantwoorde en veilige manier, met gepaste voorzorgsmaatregelen, te kunnen opschalen. Zorg op afstand blijft belangrijk, en waar effectief, ingezet. Daarnaast is onze praktijklocatie en werkwijze (bij huisbezoeken) aangepast op de veiligheids- en hygiëneprotocollen. De informatie en adviezen die we van onze beroepsvereniging, VWS en RIVM hebben mogen ontvangen, zijn leidend geweest daarin.

We zijn er klaar voor!

Heeft u een (zorg)vraag? Neem vooral contact op met onze praktijk. Wij kijken graag hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.