Praktijk maakt deel uit van ParkNet!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 16-10-2007

Vanaf heden maakt de praktijk deel uit van ParkNet. ParkNet staat voor een regionaal netwerk van in Parkinson gespecialiseerde zorgverleners (onder andere ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten). Deze zorgverleners werken nauw samen met medisch specialisten (neurologen, geriaters en verpleeghuisartsen), huisartsen en verpleegkundigen teneinde patiënten met de ziekte van Parkinson zo goed mogelijk te behandelen in hun eigen omgeving.

Het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson is hiermee ‘officieel’ een specialisatie van de praktijk geworden. Door jarenlange ervaring met deze doelgroep hebben wij veel kennis en affiniteit met mensen met de ziekte van Parkinson. De ergotherapeuten verbonden aan ParkNet volgen de ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van de ziekte van Parkinson op de voet.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.