ReAttach, een behandelinterventie met mooie resultaten

Geplaatst door Marieke Theuws op 25-06-2020

#ReAttach, één van de behandelinterventies die wij in de praktijk kunnen bieden. We zetten deze interventie, als onderdeel van de ergotherapie begeleiding, vol vertrouwen en trots in bij een deel van onze cliënten omdat we ontzettend mooie resultaten zien.

Een cliënt met chronische pijnklachten vertelt in geheel eigen woorden wat de ReAttach voor haar betekende:

Ergotherapeute kwam bij mij aan huis. Doel: hulp bij leren omgaan met 24 uurs pijn door fibromyalgie. Ze had snel door dat naast al mijn pijnen ook mijn hoofd vol zat. Waarmee? Ze wilde met haar collega overleggen of ik in aanmerking zou komen bij de ReAttach. Pardon waar heb je het over? Dat is moeilijk uit te leggen. Oooh! Het woord vertrouwen is op haar plek dat ik nieuwsgierig werd. Haar collega kon blijkbaar goed uitleggen aan ReAttach-therapeute wat er bij mij gaande was en is. Laten we nuchter zijn. Alles gaat stap voor stap... Ik werd uitgenodigd voor een intake. Vele vragen mocht ik alleen maar beantwoorden met ja of nee. Dat is niet mijn ding....ik ben van de verhalen.....Het computerprogramma liet zien, oftewel bevestigde dat ik ervoor in aanmerking kwam/kom. Ook al begrijp ik het niet…..

De behandelingen werken! Heb meer eigenliefde, doorzettingsvermogen, meer doelgericht en ordelijk denken. Ik ben dankbaar!

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.