ReAttach, nu ook weer veilig op onze praktijk

Geplaatst door Marieke Theuws op 28-05-2020

Al eerder publiceerden wij een bericht over ReAttach, een therapie voor mensen die in hun dagelijks functioneren worden belemmerd door stress, overprikkeling, nare gebeurtenissen of emoties zoals angst en verdriet. Tijdens de therapie ‘trommelt’ de therapeut op de handen van de cliënt. Door de beperkende maatregelen i.v.m. de coronacrisis hebben wij onze cliënten de afgelopen tijd ReAttach op afstand aangeboden, met een aangepaste werkwijze. Inmiddels hebben we weer meer mogelijkheden om veilig en verantwoord fysieke zorg te bieden. Zo kunnen we, met behulp van een behandelscherm, ook weer ReAttach behandelingen op de praktijk aanbieden.

Meer weten over ReAttach of vraagt u zich af of ReAttach-therapie een passende interventie voor u kan zijn? Neem contact op met onze praktijk, wij helpen u graag verder.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.