ReAttach therapie, Mieke legt het uit

Geplaatst door Marieke Theuws op 25-08-2020

ReAttach wordt door ons regelmatig en succesvol ingezet als onderdeel van de ergotherapeutische begeleiding bij onze cliënten. De therapie is vaak aanvullend en helpt om andere behandeldoelen te bereiken.

De cliënt hoeft niet te praten tijdens de therapie, iets dat door veel mensen als prettig wordt ervaren. De cliënt hoeft tijdens de therapiesessies enkel de ogen te sluiten en goed te luisteren naar de denkopdrachten, terwijl de therapeut ‘trommelt’ op de handen van de cliënt. Dit zorgt ervoor dat er verschillende processen in de hersenen op gang worden gebracht die de cliënt gaan helpen om prikkels, emoties, stress, blokkades en gebeurtenissen te verwerken. Het is een volkomen veilige methode en bewezen effectief.

Wil je meer weten over ReAttach? Kijk dan eens naar dit filmpje waarin ergotherapeut Mieke een korte uitleg geeft.

Benieuwd of ReAttach ook jou kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.