Scholing over Niet Aangeboren Hersenletsel voor verzorgenden en verpleegkundigen van de ZuidZorg een succes!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 02-03-2011

'Praktisch aan de slag met cliënten met Niet Aangeboren Hersenletel (NAH)' was de titel van de scholing die onze ergotherapeuten Joyce Rutten en Vivian van Bakel op 1 maart j.l. aan de verzorgenden en verpleegkundigen van de ZuidZorg gaven. In de scholing was aandacht voor een stuk theorie: Wat is NAH? Wat is de oorzaak en gevolgen? Hoe gaat men om met de gevolgen van CVA, de ziekte van Parkinson en dementie. Maar er werd ook praktisch gewerkt aan de hand van enkele casussen en specifieke thema's (bijvoorbeeld spasticiteit en freezing). Doel van de scholing was het geven van praktische tips en adviezen aan de thuiszorg in de begeleiding van cliënten met NAH.

De deelnemers waren enthousiaste thuiszorgmedewerkers die een actieve bijdrage aan de scholing hebben geleverd. Wat ons betreft een succes en voor herhaling vatbaar!

Werkt u ook met NAH-clienten en heeft u behoefte aan praktische informatie? Of wilt u ook een scholing voor uw thuiszorgmedewerkers? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 040 251 76 46 (contactpersonen: Joyce Rutten en Vivian van Bakel).

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.