Vacature: ergotherapeut gezocht!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 14-06-2016

Ergotherapie Van Bakel is op zoek naar een enthousiaste en gedreven ergotherapeut die ons team wil komen versterken. In eerste instantie gaat het om een ergotherapeut die bereid is om op basis van een flexibel contract te komen werken. Aanvang, periode en uren kunnen in onderling overleg nog worden bepaald, afhankelijk van onze vraag én situatie bij de vacature kandidaat (zoals beschikbaarheid). Kortom: spreekt de werkplek je aan en denk je ons iets te kunnen bieden, schroom dan niet te solliciteren! Middels persoonlijk contact zal moeten worden ontdekt of vraag en aanbod op elkaar af te stemmen zijn. Langdurende en vastere invulling van het contract behoren tot de reële toekomstmogelijkheden.  

Waar kom je te werken

Ergotherapie Van Bakel is een moderne, vooruitstrevende praktijk in Eindhoven. De praktijk biedt eerstelijns ergotherapie aan volwassenen en ouderen in Eindhoven en omliggende gemeenten. De praktijk bestaat sinds 2004 en er werken zes ergotherapeuten en een administratieve kracht.

De meeste behandelingen vinden plaats in de eigen omgeving van de cliënt; aan huis of op het werk. De praktijk maakt onderdeel uit van en participeert in meerdere (multidisciplinaire) netwerken en samenwerkingsverbanden.

Wat verwachten wij van je

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een ergotherapeut die:

 • bij voorkeur werkervaring heeft met één of meerdere van de doelgroepen van de praktijk;

 • ondernemend, zelfstandig en enthousiast is;

 • goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft;

 • bereid en in staat is tot samenwerking binnen het eigen team en binnen (multidisciplinaire) samenwerkingsverbanden;

 • kwaliteitsgeregistreerd is in het Kwaliteitsregister Paramedici;

 • bij voorkeur DTE gecertificeerd is;

 • een goede mondelinge en schriftelijke beheersing heeft van de Nederlandse taal;

 • beschikt over een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij je

 • een leuke en afwisselende baan in een dynamische eerstelijnspraktijk;

 • fijne collega’s in een hecht team;

 • een flexibel contract waarbij de precieze invulling (zoals aanvang, periode, werkuren, werkdagen en dergelijke) nog bespreekbaar en te bepalen is;

 • een salaris afhankelijk van ervaring en kwaliteiten.

Wil je meer weten of solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag zo snel als mogelijk en uiterlijk voor woensdag 22 juni a.s. je sollicitatiebrief en CV. Je kunt dit per mail versturen t.a.v. Vivian van Bakel via emailadres: vivian@ergotherapie-vanbakel.nl. Wil je meer informatie over de vacature en functie, bel of mail dan gerust.

 

LET OP: DEZE VACATURE IS GESLOTEN, JE KUNT NIET MEER REAGEREN.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.