Vacature: Ergotherapeut gezocht!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 12-07-2012

Ergotherapie Van Bakel is op zoek naar een enthousiaste en gedreven ergotherapeut die ons team wil komen versterken. Het betreft in ieder geval een zwangerschapsvervanging van 32-36 uur per week voor de periode van medio oktober 2012 tot en met medio maart 2013. In verband met uitbreiding van de praktijk is de aanvang van het contract mogelijk eerder en bestaat de kans op verlenging van het contract na de vervangingsperiode.

Waar kom je te werken

Ergotherapie Van Bakel is een moderne, vooruitstrevende praktijk in Eindhoven. De praktijk biedt eerstelijns ergotherapie aan volwassenen en ouderen in Eindhoven en omliggende gemeenten. De praktijk bestaat sinds 2004 en er werken vijf ergotherapeuten en een administratieve kracht.

De meeste behandelingen vinden plaats in de eigen omgeving van de cliënt; aan huis of op het werk. De praktijk maakt onderdeel uit van een multidisciplinair gezondheidscentrum en participeert in meerdere netwerken en samenwerkingsverbanden.

Wat verwachten wij van je

Wij zijn op zoek naar een ergotherapeut die:

  • affiniteit en stage- of werkervaring heeft in het behandelen van ouderen (zowel met somatische als psychogeriatrische ziektebeelden), NAH-cliënten en decubitus, bij voorkeur binnen de eerstelijn;
  • ondernemend, zelfstandig en enthousiast is;
  • goede sociale- en communicatieve vaardigheden heeft;
  • bereid en in staat is tot samenwerking binnen het eigen team en binnen (multidisciplinaire) samenwerkingsverbanden;
  • kwaliteitsgeregistreerd is in het Kwaliteitsregister Paramedici;
  • bij voorkeur DTE gecertificeerd is;
  • beschikt over een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij je

Een leuke en afwisselende baan in een dynamische eerstelijnspraktijk. Salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteiten. Werkdagen en -tijden in onderling overleg.

Wil je meer weten of solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag zo snel als mogelijk maar uiterlijk vóór 10 augustus aanstaande je sollicitatiebrief en CV. Je kunt dit per mail versturen t.a.v. Vivian van Bakel via info@ergotherapie-vanbakel.nl

Voor meer informatie over de functie kun je van maandag tot en met donderdag telefonisch contact opnemen met Vivian van Bakel, telefoon 040 251 76 46.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.