Vacature: Ergotherapeut m/v gezocht!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 29-01-2010

Voor de praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut die ons team wil komen versterken! In eerste instantie zal het gaan om een contract met werkweken van circa 20-28 uur per week. Naar verwachting zijn er mogelijkheden tot verlenging en uitbreiding van het contract! Het betreft géén tijdelijke vervanging.

We zijn op zoek naar een ergotherapeut die:

  • ervaring en affiniteit heeft met NAH-cliënten
  • zelfstandig kan werken
  • ondernemend is
  • het leuk vindt om mee te denken over, en mee te werken aan (het opzetten van) nieuwe projecten, samenwerkingsverbanden e.d.
  • de beschikking heeft over een auto

Wat betreft de aanvangsdatum en het salaris: in overleg. Salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteiten.

De meeste behandelingen vinden plaats in de eigen omgeving van de cliënt; aan huis of op het werk. De praktijk maakt onderdeel uit van een multidisciplinair gezondheidscentrum en participeert in meerdere netwerken en samenwerkingsverbanden. Het werkgebied van de praktijk beslaat Eindhoven en omliggende gemeenten.

Heb je interesse en ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan in een dynamische eerstelijnspraktijk? Reageer dan snel! Stuur een email met je sollicitatiebrief en CV ter attentie van Vivian van Bakel naar:

info@ergotherapie-vanbakel.nl

Reageren is mogelijk tot 17 februari aanstaande. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Voor meer informatie over de functie kun je van maandag t/m vrijdag contact opnemen met: Vivian van Bakel, tel. 040 251 76 46 of via het contactformulier op de website.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.