Vacature: Ergotherapeut m/v gezocht!!!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 09-03-2009

Voor de praktijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut die ons team wil komen versterken! Het betreft een vacature voor 6 tot 12 maanden met werkweken van circa 24 uur per week. Naar verwachting zijn er mogelijkheden tot verlenging en uitbreiding van het contract!

We zoeken een ergotherapeut die:

  • zelfstandig kan werken
  • ondernemend is
  • het leuk vindt om mee te denken over, en mee te werken aan (het opzetten van) nieuwe projecten

Ergotherapeuten die affiniteit en/of ervaring hebben met ergotherapie in relatie tot arbeid, MS en/of chronisch pijn zijn in het bijzonder welkom.

Wat betreft de aanvangsdatum en het salaris: in overleg. Salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteiten.

Heb je interesse en ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan in een dynamische eerstelijnspraktijk? Reageer dan snel!! Stuur een email met je sollicitatiebrief en CV naar:

info@ergotherapie-vanbakel.nl

Reageren is mogelijk tot 20 maart aanstaande. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Voor meer informatie over de functie kun je van maandag t/m vrijdag contact opnemen met: Vivian van Bakel, tel. 040 251 76 46 of via het contactformulier op de website.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.