Vacature: Ben jij de topper die wij zoeken?!

Geplaatst door Marieke Theuws op 06-12-2020

Voor goede krachten is er altijd plaats! We hebben ontzettend veel en leuk werk en groeien momenteel door een aantal mooie nieuwe projecten. Om die reden zijn wij continu op zoek naar toppers die ons team willen komen versterken. Ben jij, net als wij, ambitieus en vol passie voor je vak? En vind je het een uitdaging om elke dag de beste versie van jezelf te laten zien? Dan kan het zo maar eens zijn dat wij een match zijn en komen we graag met je in contact.

Wie zijn wij

Een moderne, vooruitstrevende praktijk in Eindhoven met een duidelijke visie en missie, die tóp specialistische ergotherapie en re-integratie biedt. Het is ons doel mensen optimaal te ondersteunen bij re-integratie in leven en werk en onze missie om mensen te helpen het leven te creëren wat zij graag willen.

Met meer dan 16 jaar ervaring en heel veel expertise in het team van 10 ergotherapeuten, een managementassistent en een administratieve kracht zijn wij een topteam die gezamenlijk werkt aan de missie!

We staan voor kwaliteit en waardevolle dienstverlening op maat. Verder is persoonlijke ontwikkeling en werkplezier heel belangrijk!

Kwaliteiten waarover onze toppers beschikken

Onze nieuwe collega is iemand die:

  • Ondernemend en zelfstandig is;
  • Leergierig;
  • Communicatief sterk;
  • Clientgericht werkt én een teamplayer is;
  • Goed kan rapporteren;
  • Kwaliteitsgeregistreerd is in het Kwaliteitsregister Paramedici;
  • Bij voorkeur DTE gecertificeerd is;
  • En beschikt over een rijbewijs en auto.

Ben je geïnteresseerd?

Mail ons een filmpje waarin je jezelf presenteert en aangeeft waarom jij goed in ons team zou passen, samen met je C.V. en eventueel een begeleidend schrijven van maximaal 150 woorden.
We kijken uit naar je reactie!

Kijk voor meer informatie over de praktijk eens rond op deze website.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.