Vacature: Wij zijn op zoek naar een fijne managementassistent!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 23-07-2019

* VACATURE GESLOTEN * Ben jij iemand die enthousiast wordt van coördineren, plannen en organiseren? Kun jij op een efficiënte en zorgvuldige manier dingen uitwerken en met jouw proactieve en ondersteunende houding het verschil maken? Lijkt het je leuk in een moderne, vooruitstrevende praktijk die gaat voor kwaliteit en groei, de steun en toeverlaat te zijn van onze praktijkeigenaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Ergotherapie Van Bakel

Een moderne, vooruitstrevende praktijk in Eindhoven die tóp specialistische ergotherapie en re-integratie biedt. De praktijk werd in 2004 opgericht door Vivian van Bakel en bestaat inmiddels uit 9 ergotherapeuten en een administratieve kracht. We helpen mensen met lichamelijke en/of cognitieve klachten, hun naasten, werkgevers en verzekeraars  bij de re-integratie van mensen in leven en werk. Het doel is mensen zo optimaal mogelijk laten functioneren in leven en werk waarbij ze hun veerkracht aanwenden en regie ervaren.

Onze begeleiding vindt vaak plaats in de eigen omgeving van betrokkene; aan huis of op het werk. We geloven dat samenwerking de kwaliteit van onze begeleiding én het resultaat ten goede komt en participeren daarom in meerdere (multidisciplinaire) netwerken en samenwerkingsverbanden.

Wat we nodig hebben

We groeien en innoveren. Er staan een hoop leuke nieuwe uitdagingen op de agenda en kunnen om die reden extra versterking gebruiken. We zoeken iemand die in de rol van managementassistent de steun en toeverlaat gaat zijn van onze praktijkeigenaar.

Ben jij een kei in coördineren, plannen en organiseren en weet je als geen ander wat ontzorgen is? Ben je een regelaar/manusje-van alles en pak je graag dingen aan? Vind je het leuk om procedures uit te werken en processen in te richten? Ben je zelfstandig, schakel je snel en kun je goed oog houden op wat prioriteit is bij hoge werkdruk? Heb jij een proactieve en supportende houding waarmee je verschil kan maken? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.   

Het gaat bij aanvang om een vacature voor 16-20 uur per week, maar het idee is de uren te laten groeien tot een fulltime baan. De insteek is een langdurende samenwerking. Aanvang bij voorkeur zo spoedig mogelijk. 

De managementassistent is ondersteunend aan de praktijkeigenaar, rapporteert en stemt met haar de werkzaamheden af. Jouw werkzaamheden gaan onder andere bestaan uit:

 • Agenda en mail/postbeheer
 • Uitwerken van beleid en procedures
 • Inrichten en monitoren van processen
 • Voorbereiden en organiseren van diverse afspraken en zorgen voor de juiste vastlegging en opvolging
 • Voorbereiding op contracten met zorgverzekeraars*
 • Ad hoc secretariële werkzaamheden
 • Ondersteuning facilitair, ICT en huisvesting

*Is dit nieuw voor je? Geen zorgen, hierin word je getraind.

De functie en taken zullen dynamisch zijn en vragen om flexibiliteit. Je hebt een belangrijke poortwachter functie en de werkzaamheden zijn erop gericht de praktijkeigenaar optimaal te faciliteren in haar werkzaamheden. 

Ons verlanglijstje voor een nieuwe collega

Voor deze vacature van managementassistent zijn wij op zoek naar een iemand met:

 • HBO werk- en denkniveau, verkregen door een relevante opleiding
 • relevante werkervaring
 • een ondernemende, zelfstandige en leergierige houding
 • een flexibele instelling
 • een uitstekend uitdrukking in woord en geschrift (Nederlands)
 • goede sociale vaardigheden
 • een vlotte werkwijze met Microsoft Office
 • de capaciteit overzicht te bewaren in drukke, stressvolle periodes

Wat we je bieden

Een afwisselende en uitdagende baan in een prettige werkomgeving van een sterk groeiende organisatie. Fijne collega’s in een hecht team en perspectief op een langdurende samenwerking. Goede arbeidsvoorwaarden. Salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteiten.

Nog steeds geïnteresseerd?

Stuur dan:

 • een kort en krachtig bericht van maximaal 150 woorden (een leuk filmpje, vlog, poster, of iets dergelijks, om ons duidelijk te maken waarom we nu juist jou nodig hebben, is tevens toegestaan);
 • je curriculum vitae;
 • voor 12 augustus aanstaande;
 • per mail

We kijken uit naar je reactie! 

Kijk voor meer informatie over de praktijk eens rond op onze website. Wil je meer informatie over de functie, neem dan per mail contact op met Vivian van Bakel.                                    

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.