Vacature: Wij zijn op zoek naar jou!?

Geplaatst door Vivian van Bakel op 10-10-2017

*VACATURE GESLOTEN*

We werken hard, maar de laatste tijd hebben we zoveel leuk werk dat we wel een extra collega kunnen gebruiken!
Eentje die net zo enthousiast en gedreven is als wij. 

Wij zijn Ergotherapie Van Bakel. Een moderne, vooruitstrevende praktijk in Eindhoven. De praktijk biedt eerstelijns ergotherapie aan volwassenen en ouderen in Eindhoven en omliggende gemeenten. De praktijk bestaat sinds 2004 en er werken (nu nog) zeven ergotherapeuten en een administratieve kracht. De meeste behandelingen vinden plaats in de eigen omgeving van de cliënt; aan huis of op het werk. We geloven dat samenwerking de kwaliteit van zorg én het resultaat ten goede komt en participeren daarom in meerdere (multidisciplinaire) netwerken en samenwerkingsverbanden.

Wat we nodig hebben. We zoeken een ergotherapeut die ons team wil komen versterken, zodat we kunnen uitbreiden met 20-36 uur per week. De insteek is een langdurende samenwerking met diverse groeimogelijkheden. Aanvang bij voorkeur zo spoedig mogelijk. 

Ons verlanglijstje voor een nieuwe collega. Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een ergotherapeut die:
”? het aanspreekt om te werken met mensen op leeftijd en met niet aangeboren hersenletsel
”? minimaal één jaar ervaring heeft
”? ondernemend en zelfstandig is
”? goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft
”? goed kan samenwerken in een team en met externen 
”? kwaliteitsgeregistreerd is in het Kwaliteitsregister Paramedici
”? bij voorkeur DTE gecertificeerd is
”? een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing heeft van de Nederlandse taal 
”? beschikt over een rijbewijs en auto
”? het niet erg vindt om op de woensdag en vrijdag te werken

Wat we je bieden is een leuke, afwisselende baan in een dynamische eerstelijnspraktijk met diverse groeimogelijkheden. Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Fijne collega’s in een hecht team en perspectief op een langdurende samenwerking. Salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteiten.

Nog steeds geïnteresseerd? Stuur dan geen ellenlange sollicitatiebrief (die hebben we al genoeg gezien!). Maar een kort en krachtig bericht van maximaal 150 woorden, een leuk filmpje, vlog, poster, of iets dergelijks, om ons duidelijk te maken waarom we nu juist jou nodig hebben! Vergeet niet je C.V. als bijlage toe te voegen.

We ontvangen je reactie graag zo snel als mogelijk en uiterlijk voor woensdag 1 november a.s. per mail

We kijken uit naar je reactie! 

Voor meer informatie over de praktijk kijk dan eens rond op onze website. Wil je meer informatie over de functie, mail dan of neem telefonisch contact op met de praktijk via telefoonnummer 040 251 76 46. 

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.