Vaccineren tegen corona, weet jij al wat je doet?

Geplaatst door Marieke Theuws op 12-01-2021

De eerste prikken zijn inmiddels gezet en het vaccinatieprogramma is dagelijks in het nieuws. De vaccinatiebereidheid lijkt groter te zijn dan enkele maanden geleden. Maar misschien weet jij nog niet of je je wel of niet wilt laten vaccineren. Goede informatie kan helpen om een keuze te maken.

Wij zien veel cli├źnten met MS. Voor hen heeft MS Zorg Nederland uitgezocht hoe het vaccin werkt en wat dit betekent voor mensen met deze aandoening, ook in combinatie met het gebruik van medicatie. Dit wordt helder uitgelegd door neuroloog Gerald Hengstman in een aflevering van MS Talk.

Heb je geen MS, maar twijfel je nog over wel of niet vaccineren? Ook dan is het interessant om de aflevering van MS Talk te bekijken, de werking van het vaccin en de snelle ontwikkeling worden toegelicht.´╗┐

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.