Vernieuwde website!

Geplaatst door Vivian van Bakel op 01-11-2009

De website van Ergotherapie Van Bakel is onlangs flink onderhanden genomen. Vanaf vandaag is het resultaat online! De huisstijl werd opgefrist en daardoor vindt u gemakkelijker uw weg op de site. Onze vertrouwde informatie over ergotherapie, behandelmogelijkheden en onze praktijk hebben we uitgebreid en geactualiseerd. Nieuw is bijvoorbeeld de beschrijving van onze specialisaties.

Tegelijkertijd is de geheel nieuwe website van Arbeidsdiensten Van Bakel de lucht in gegaan. Deze aparte dienst richt zich op werknemers en werkgevers. Op de site staat ons aanbod op het gebied van preventie en de begeleiding van kort verzuim (behandeling) en lang verzuim (re-integratie). Hieronder vallen ook diverse workshops. Arbeidsdiensten Van Bakel werkt vanuit ergotherapeutische deskundigheid en ervaring. Kijk op www.arbeidsdiensten-vanbakel.nl.

Wij wensen u veel leesplezier! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.