VACATURE | Veel en leuk werk, wij zoeken versterking!

Geplaatst door Marieke Theuws op 05-03-2020

Gezocht: Ergotherapeut 

We hebben ontzettend veel en leuk werk en zijn om die reden op zoek naar een ergotherapeut die ons team wil komen versterken. We zoeken iemand die graag met volwassenen met diverse leeftijden en hulpvragen werkt, maar in ieder geval enthousiast wordt van de doelgroep kwetsbare ouderen. Ervaring is fijn, maar ook starters worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Wij zijn Ergotherapie Van Bakel

Een moderne, vooruitstrevende praktijk in Eindhoven met een duidelijke visie en missie, die tóp specialistische ergotherapie en re-integratie biedt. De praktijk werd in 2004 opgericht door Vivian van Bakel en bestaat inmiddels uit 9 ergotherapeuten, een managementassistent en een administratieve kracht.
We helpen mensen met lichamelijke en/of cognitieve klachten, hun naasten, werkgevers en verzekeraars bij de re-integratie van mensen in leven en werk. Het doel is mensen zo optimaal mogelijk laten functioneren in leven en werk, waarbij ze hun veerkracht aanwenden en regie ervaren.

Onze begeleiding vindt vaak plaats in de eigen omgeving van betrokkene; aan huis of op het werk. We geloven dat samenwerking de kwaliteit van onze begeleiding én het resultaat ten goede komt en participeren daarom in meerdere (multidisciplinaire) netwerken en samenwerkingsverbanden.

Onze nieuwe collega

Wij zijn op zoek naar een ergotherapeut die:

  • Affiniteit heeft met de doelgroep kwetsbare ouderen, maar het ook leuk vindt om te werken met diverse andere doelgroepen
  • Op korte termijn beschikbaar is
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden heeft
  • Ondernemend en zelfstandig is
  • Goed kan samenwerken in een team en met externen
  • Kwaliteitsgeregistreerd is in het Kwaliteitsregister Paramedici
  • Bij voorkeur DTE gecertificeerd is
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal heeft
  • Beschikt over een rijbewijs en auto

Ons aanbod

Een leuke en afwisselende baan in een dynamische eerstelijnspraktijk. Zowel fulltime als parttime werken behoort tot de mogelijkheden. Je start met een jaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging. Het is onze intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. Werktijden en –dagen worden in overleg afgesproken, waarbij we de voorkeur hebben voor werken woensdag, donderdag en vrijdag als vaste dagen. Salaris is afhankelijk van ervaring en kwaliteiten.

Ben je geïnteresseerd?

Mail ons je C.V. met een kort en krachtig bericht van maximaal 150 woorden waarin je aangeeft waarom jij onze nieuwe collega zou moeten worden. Als je een filmpje, vlog, poster of iets dergelijks wil meesturen, mag dat. We kijken uit naar je reactie!
Kijk voor meer informatie over de praktijk eens rond op onze website. Wil je meer informatie over de functie, neem dan per mail contact op met Vivian van Bakel.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.