Verwijzen naar Ergotherapie Van Bakel via ZorgDomein

Geplaatst door Vivian van Bakel op 12-03-2018

Verwijzen naar Ergotherapie Van Bakel kan voortaan makkelijker! Sinds kort zijn wij aangesloten op ZorgDomein en vanaf nu kunnen (huis)artsen via ZorgDomein digitaal naar ons verwijzen. Ons zorgaanbod is in ZorgDomein terug te vinden onder het kopje Paramedische Zorg.

Hiermee wordt verwijzen en het overdragen van de juiste informatie tussen de (huis)arts en de ergotherapeut nog gemakkelijker en hopen we de samenwerking met de (huis)artsen te versterken.  

Wat betekent het voor u als de (huis)arts verwijst naar ons via ZorgDomein?

  • wanneer u en de (huis)arts denken dat ergotherapie iets voor u kan betekenen kan de arts u via zijn computer verwijzen. Deze digitale verwijzing krijgt een uniek 'ZorgDomeinnummer'.
  • u krijgt dit unieke 'ZorgDomeinnummer' op een patiëntbericht mee van de arts. Dit is een brief met het 'ZorgDomeinnummer' en informatie over het vervolg.
  • wij ontvangen direct bericht van de verwijzing door uw arts en nemen naar aanleiding van dit bericht zo snel als mogelijk telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.

Vragen over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.