Wat vinden onze cliënten van ons?

Geplaatst door Marieke Theuws op 19-12-2019

Wat vinden onze cliënten van onze dienstverlening? Om dit te meten maken wij gebruik van de ‘Cliënten Ervaren Ergotherapie’ vragenlijst (CEE) van de beroepsvereniging voor ergotherapeuten.

De uitkomsten van deze ‘Cliënten Ervaren Ergotherapie’ vragenlijsten worden gebruikt om de kwaliteit van de ergotherapeutische zorg te meten en verbeteren. Ook de zorgverzekeraars hechten waarde aan het uitdelen en verwerken van deze lijsten.

Ergotherapie Van Bakel maakt frequent gebruik van de ‘Cliënten Ervaren Ergotherapie’ vragenlijsten. In 2019 zijn er 128 vragenlijsten ingevuld. Uit deze lijsten komt een gemiddeld rapportcijfer van 8,8. Een cijfer waar we trots op zijn!

Daarnaast geeft 91,4% van de beoordelaars aan ons aan te bevelen bij vrienden en familie. Dit beschouwen wij als een mooi compliment en wij danken onze cliënten voor het in ons gestelde vertrouwen.

Ergotherapie Van Bakel is ook terug te vinden op Zorgkaart Nederland, de grootste ervaringssite in de zorg. Op deze site kunnen gebruikers van alle zorgaanbieders hun ervaringen delen. Klik hier om de waarderingen van Ergotherapie Van Bakel op Zorgkaart Nederland te bekijken.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.