Website online

Geplaatst door Vivian van Bakel op 24-01-2005

Met trots kondig ik aan dat de website van de praktijk vandaag officieel online is gegaan! De site is bedoeld voor cliënt, (huis)arts en iedereen die antwoord wil op de vragen: Wat is ergotherapie? Wat doet de ergotherapeut? Hoe ziet de behandeling eruit? Hoe verloopt de verwijzing? Wordt de ergotherapiebehandeling vergoed? Op de site staan tevens een aantal heldere voorbeelden van ergotherapiebehandelingen uit de praktijk beschreven. Daarnaast vindt u er meer informatie over de praktijk, de bereikbaarheid, handige links e.d. Ook kunt u via de site eenvoudig en direct vragen stellen aan de ergotherapeut, welke snel beantwoord zullen worden.

Ik wens u veel 'surf' plezier op de site. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.