Zorgprogramma Osteoporose

Geplaatst door Vivian van Bakel op 17-08-2010

Ergotherapie Van Bakel heeft zich aangesloten bij Eerstelijns Zorg Achtse Barrier (ELZ). Vanuit dit samenwerkingsverband is onze praktijk actief in het ketenzorgprogramma voor patiënten met osteoporose.

In het Zorgprogramma Osteoporose wordt multidisciplinair samengewerkt om mensen met osteoporose zo goed mogelijk te behandelen en hun kwaliteit van leven te bevorderen. In het programma zijn huisartsen, praktijkondersteuners, diëtisten, apotheek, fysiotherapeuten en ergotherapeuten betrokken. Onze ergotherapeut, Bianca van Gestel, richt zich bij de behandeling van osteoporose met name op valpreventie.

Wilt u meer weten over de rol van de ergotherapeut bij de behandeling van osteoporose of het zorgprogramma? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar nieuws

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.