Werken bij Van Bakel

Leuk dat je interesse hebt! We hebben ontzettend veel en leuk werk en zijn om die reden op zoek naar één of meerdere ergotherapeuten die ons team willen komen versterken. Graag stellen we Van Bakel Ergotherapie nader aan je voor. Klopt jouw hart nog wat sneller na ons voorstelrondje? Dan kan het zo maar eens zijn dat wij een match vormen en komen we graag met je in contact.

Wie zijn wij?

We zijn een dynamische en vooruitstrevende praktijk met een kraakheldere visie en missie. We staan voor het beste van het beste: kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, persoonlijk en doelgericht. Het is ons doel mensen optimaal te ondersteunen bij hun re-integratie in leven en werk en onze missie om mensen te helpen het leven te creëren wat zij graag willen.

Bekijk onderstaande video voor een korte toelichting op onze missie en doel:

We zijn een hecht team van echte professionals (lees: gepassioneerd over hun vak en zeer gedreven in het daadwerkelijk vooruit helpen van mensen).  Een fijne sfeer, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling zijn bij ons minstens zo belangrijk als hard werken. Heb je onze korte impressie video gemist? Klik dan hier

'Ik voel me bij Van Bakel absoluut onderdeel van een team. Een team dat je laat groeien en waarin je je thuis voelt.' - Ellen van Agt, ergotherapeut bij Van Bakel Ergotherapie

Met wie werken we?

We werken met (jong)volwassenen en ouderen die ten gevolge van ziekte, letsel of overbelasting gehinderd worden in de uitvoer van voor hen belangrijke activiteiten thuis of op het werk. We zijn extra bedreven in het helpen van mensen die zich beperkt voelen door zogeheten 'onzichtbare klachten',  zoals vermoeidheid, pijn, cognitieve klachten en overprikkeling. Daarnaast hebben we een bijzondere expertise op het gebied van werk en re-integratie. 

Wat doen we (anders)?

Wij geloven dat veerkracht hét verschil kan maken in iemand zijn herstel of het (leren) omgaan met een situatie. Veerkracht is het vermogen om, wat er ook gebeurt, er altijd weer boven op te komen. Niet altijd terug naar hoe het was, maar wel naar een voor de cliënt waardevol leven. Het is dan ook niet voor niets dat het een belangrijke rol speelt in de begeleiding van onze klanten: hoe veerkrachtig is iemand en hoe kan zijn of haar veerkracht versterkt worden. 

We hebben een breed palet aan interventies en kijken per situatie wat er nodig is. Maatwerk dus. Hierin worden minder doorsnee behandelingen zoals ASITT en ReAttach niet geschroomd. 

'Het is erg fijn om te mogen werken in een gelijkwaardig team waarin je samenwerkt om de beste zorg te kunnen bieden. We leren van elkaar en daardoor kunnen we zowel persoonlijk en als team blijven groeien.' - Mieke Velders, ergotherapeut bij Van Bakel Ergotherapie

Wat vinden onze klanten van ons?

We zijn pas tevreden als onze klant ook echt tevreden is en zich daadwerkelijk vooruit geholpen voelt. We zijn dan ook super trots op onze gemiddelde waardering op Zorgkaart Nederland van een 9.4! Wil je weten wat onze klanten over ons zeggen? Lees het hier

Meer weten?

Wil je meer informatie over de praktijk en werken bij Van Bakel Ergotherapie, geef dan even een seintje via mail. Vivian neemt zo snel als mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend contact per chat, telefoon of live onder het genot van een kop koffie.  

Ohja, mocht je nu net afgestudeerd zijn of op het punt staan je diploma in ontvangst te nemen? Oók voor jou zijn wij een zeer geschikte werkplek. Waarom? Bekijk deze video.

Van Bakel Ergotherapie maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.